Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 8 november 2010

Het bureau.

Op het bureau lag een behoorlijke hoeveelheid rommel, maar ik kon mij er aardig redden.

Afgelopen zaterdag, toen ik bij Mien vertrok en mij over de oude peelweg voortbewoog, kwamen er plotseling stoomwolken van onder de cabine vandaan. Nee, het was echt niet pluis en toen de pechdienst arriveerde bleek al snel dat er een waterslang kaduuk was.

Aan de hand daarvan konden we nog meer conclusies trekken, lekke pakking of oliekoeler. Hoe dan ook: vandaag verbleef mijn DAFje in de garage en ook morgen zal hij daar grotendeels verblijven en omdat ik niet nutteloos door het leven wens te gaan, heb ik mij nuttig proberen te maken door enkele buro-taken voor korte tijd op mij te nemen.

Als een ware buroloog belde ik wat franse wijnboeren om te vragen of de op te halen handel al dan niet klaar stond, en zo niet, wanneer wel. Daarna nog wat chauffeurs gebeld om de ritjes door te nemen om uiteindelijk, als een ware pennenlikker, exact om vijf uur te vertrekken en alles te vergeten.

Dat is toch een heel andere bioritme dan het onregelmatige leven zoals ik dat tot nu toe heb geleid.

Wellicht dat dit bureau-werk in een later stadium van mijn carrière nog een deel van mijn arbeids-actieve leven gaat worden.

Dat zal dan kunnen betekenen dat dit blog nog een waardige voortzetting zou kunnen gaan worden van J.J. Voskuil's serie "Het Bureau"

Aldus schreef ome Willem.

---