Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 27 april 2020

Het teken!


Hij heeft toegeslagen, de vorst van duistere machten; de overste van deze wereld.  Met één enkele duivelse vingerknip sloot hij ons op; plotseling, zoals een wadi in de woestijn vol water stroomt.

Werden we niet opgeschrikt door een schril doemvangelie met een onzichtbaar monster dat zijn hand naar ons leven heeft uitstrekt?
Het volk riep, en we werden opgesloten; bijna wereldwijd, maar waarom toch?

En ’t werd en wordt nog erger; we moeten van elkaar weg- en afblijven, zo leggen de overheden op, geen handen meer schudden, geen handen meer opleggen, niet meer zegenen, kortom, we werden -en worden- ontmenst.

En thans draaien we om elkaar heen, als melaatsen en we bejegenen de ander als potentieel gevaarlijk; uit talloze ogen straalt wantrouwen.  Het leven voorbij en inmiddels leven we niet meer. Wat nog  overbleef werd een schamper spinaal bestaan. 

Diepe val!

Verbijsterend; een knieval voor die vorst terwijl we voor ons dagelijks voedsel leugens krijgen voorgeschoteld die we maar al te graag tot ons nemen om het geweten te sussen. Maar dat komt er van, want hoe meer een samenleving  zich inlaat met leugens, hoe groter de haat wordt jegens hen die het voor de waarheid opnemen.

En ze worden geloofd en geëerd, de brengers van ’t nieuwe normaal, gebaseerd op verraad, verklikken en het alomtegenwoordige wantrouwen terwijl een nieuwe Aus der Fünten ons zijn bevelen toeschreeuwt, zoals weleer, keurig in ’t driedelig pak.

Absurde bevelen, met name “Gij zult niet ter kerke gaan” en het kerkvolk? “Schud geen handen meer” en de onheilsboodschap galmt na.

Represaillemaatregelen. Te dicht bij elkaar? Boete, te veel bij elkaar?  Boete.  De eeuwige stranden, de zee?  Grotendeels verboden gebied.  Bezoek aan vader of moeder?  Verboden!
En daarbij wordt de toekomst door diezelfde bevelende lui ons niet rooskleuriger voorgehouden: nooit meer worden zoals het was!

Nimmermeer!

Nooit meer zoals het was betekend een voortschrijdende dictatuur vol onbehagen voor ’t individu die zichzelf maar moet opheffen voor ‘t algemeen belang, voor de men die niet bestaat!
Herkennen we het beest uit de afgrond?

Openbaring 13:16-18

En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;

En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.

Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

Opmerkelijk; een weldoener doneert een groot deel van zijn vermogen aan volstrekt ongecontroleerde machten; zoals voor verkoop van wapens oorlog voorwaarde is, zo ook voor medicijnen ziekten.

Terug naar het getal; op 26 maart 2020 werd onder het nummer 060606 een patent gepubliceerd op naam van Microsoft, inhoudende:

CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA

Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

(Activiteit van het menselijk lichaam in verband met een taak die aan een gebruiker wordt verstrekt, kan worden gebruikt in een mijnproces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak van een apparaat van een gebruiker uitvoeren die communicatief is gekoppeld aan de server. Een sensor die communicatief gekoppeld is aan of opgenomen is in het apparaat van de gebruiker, kan lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat communicatief is gekoppeld aan het apparaat van de gebruiker, kan verifiëren of de lichaamsactiviteitsgegevens voldoen aan een of meer voorwaarden die zijn vastgesteld door het cryptocurrency-systeem, en cryptocurrency toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteitsgegevens zijn geverifieerd.)

Wat is er met ons gebeurd!  Raak niet aan!  Roer niet aan!
Verboden is zij; intermenselijk contact. Regeringen vaardigen absurde maatregelen uit waarbij de eerste doden reeds gevallen zijn.

Opgesloten bejaarden sterven als ratten! En wij? Wij gaven onze vrijheden op; in één enkele gongslag wisselden wij alles in voor een tirannieke dictatuur.

Waarom?  Uit angst voor het oordeel?  Was het maar zo!  Angst voor het onzichtbare dat vraagt om een antwoord; een keus tussen twee onzichtbaren: de god van het duister of het licht van de Eeuwige!

De misdaad is voltrokken en wij hebben het schavot van onze zelfexecutie betreden!  Aporia! Geen uitweg meer.

Kerken sloten zich en de erediensten werden lachwekkende  poppenkastvoorstellingen tegenover lege stoelen en banken. Weggevaagt gemeente zijn en we heulen mee.

Buiten, ja buiten staan de lafaards! Terwijl we weten dat we overheidsbevelen die tegen het Eeuwige woord ingaan moeten weigeren!

Een uiterst venijnig smetangstvirus heeft onze hersenen aangetast!

Schud de hand van uw medemens als daad van verzet!

“Komt allen tesamen!!” had de boodschap moeten zijn.

Maar nee hoor….

75 jaar vrijheid, we hebben het nét niet gered!

Kiest dan heden welke “C” u dienen zult!

Aldus schreef ome Willem