Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 30 mei 2011

Pechdag.

Gesponsord door:

Van der Vlist Group, Groot Ammers.

C.J. Hendriks, Expeditie- en Veembedrijf b.v., Amsterdam.

Diasoft, Leusden.

Ben Tiggelaar & Company b.v. Soest.

PSB informatiesystemen b.v., Amsterdam.

Adlig, Leusden.

En opa Ten Brink natuurlijk.

Je zou denken dat, nu ik al een paar dagen geen DAF meer tot mijn beschikking heb, de narigheid wel uit zou blijven, maar helaas!

Met hangen en wurgen besloot ik toch maar vandaag mee te gaan met de trainingsweek voorafgaande aan de zogenoemde Alp duZes dag (het beklimmen per fiets van betrokken berg met als doel geld bijeen te vergaren voor de kankerbestrijding) en nauwelijks in Oostenrijk aangekomen besloten de jongens een paar colletjes te nemen, hier vaak "joch" genoemd. Eerst de Obernjoch, daarna een tocht door het Namlosdal en daar gebeurde het dat de trapper van één van de fietsen er af vloog.

Maar bij nader inzien bleek er nog veel meer zaken aan het rijwiel niet te kloppen, ondanks dat hij net vorige week juist extra was nagekeken.


Er mankeerde zoveel aan, dat er moest worden opgegeven en morgen gaan we eerst maar eens naar de hersteller om de zaak aan te laten schroeven an af te laten stellen en dan maar afwachten of er niet meer ellende komt, maar gezien mijn Dafervaring vrees ik thans het ergste!
De techniek faalt!

Oh, ja, en tot overmaat van ramp kreeg de bezemwagen ook nog een kokende motor, midden op zo'n joch, en er bleek een scheurtje in het expansievat te zitten.

Allemaal gedoe dus. Morgen ikzelf op halve kracht eerst naar de garage en naar de fietsenmaker. De eerste dag zat dus aardig tegen.

Welaan, geen spectaculaire dag in sportieve zin dus, maar buiten dat hebben we wel kunnen genieten van de prachtig in bloei staande alpenweiden, rose, paarse, gele witte bloemen, schuil gaand tegen een groene achtergrond en daarnaast een mooi onderkomen gevonden voor de nacht, te Landeck, waar ook een sublieme kok aan het werk was.

Dat maakte eigenlijk al weer veel goed.

Aldus schreef ome Willem.
---