Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 31 augustus 2020

Open brief

Minister Grapperhaus:

Zoals bekend bent u degene onder wiens verantwoordelijkheid en macht de boeten voor het overtreden van de zogenoemde coronamaatregelen hebt ingesteld.

Nadrukkelijk schrijf ik van macht.  Niet van gezag!  Immers heeft de regering waarvan u deel uit maakt met het roven van burgervrijheden zich verlaagd tot een uiterst bedenkelijk regime en ze heeft daardoor alle gezag verloren en teert thans nog op louter macht.

Dit is ook duidelijk geworden onmiddellijk ná het roven van de vrijheden want vervolgens zagen we censuur (op internet), genocide (in verzorgingshuizen), het oproepen én opleven van de verklikcultuur, het suggereren tot uitstellen (en vervolgens afschaffen) van de verkiezingen (zoals uw medeminister opperde), een praktisch verbod op demonstratie, moskee, kerkgang, het trachten invoeren van een “Ermächtigungsgesetz “ zoals in 1933 door ene Adolf en niet in de laatste plaats het door de ontmensende maatregelen het Nederlandse volk te herdefiniëren tot wandelende besmettingshaard, allen kenmerken van een totalitair regime. Of je het nu fascistisch of communistisch noemt is mij om het even.

 

Nog niet zolang geleden heeft u op de staatspropagandaomroep uiterst fel uitgehaald naar ons als burger en verklaard dat een ieder, die door het regime, waar u deel van uitmaakt, opgelegde maatregel overtreed een “ASO” genoemd en hem of haar onverantwoordelijk gedrag verweten. 

 

Niet lang daarna bleek dat u zelf de aan de burger opgelegde vrijheidsrovende maatregel aan het overtreden was. Kennelijk gelooft u zelf niet in het aan ons voorgespiegelde gevaar van overspringende virussen, want dan had u tijdens de ontstane situatie op uw kort geleden gevierde bruiloft toch wel in een panische kramp moeten schieten.  Niets van dat alles; ook bij uw omstanders niet.

Hiermee heeft u zelf aangetoond dat de aan ons volk opgelegde tirannieke vrijheidsberovende maatregelen een kennelijk een ander doel dient en dat daarvoor een onzichtbaar virus wordt misbruikt.

Nadat publiekelijk is gebleken dat u de onzinnige maatregelen zelf niet heeft nageleefd, haastte u zich snel, als doekje voor het bloeden, om mee te delen dat u namens u en uw nieuwe echtgenote, twee keer 390 euro, 780 euro, aan het rode Kruis over te maken, zijnde twee keer het zogenoemde boete bedrag. 

 

Maar, Minister, dat is maar schijn. En daarboven, volstrekt onvoldoende.  Immers met het door u geknechte volk betaalde riante salaris heeft u het bedrag als gift aan het Rode Kruis gegeven.  Dat lijkt nobel, maar is het niet, want de gift brengt mee dat u dit als aftrekpost opvoert en van dit bedrag minstens de helft weer terugkrijgt.  Daarnaast: de 780 euro vloeit niet in de staatskas (zoals dat bij een boete het geval is), maar u zadelt de burger op voor de 390 euro die u straks juist van de staat terug ontvangt!

U zogenaamde gift is dus op een vuige wijze aan de staat onttrekken van belastinggeld en deswege als huichelachtig aan te merken.

Maar het meest fnuikende is nog wel dat u met het afkopen van de aflaat aan het rode Kruis net doet alsof u de boeten volledig heeft betaalde waar dat niet zo is, want in tegenstelling tot al die reeds beboette mensen krijgt u er met deze schijngift er geen strafblad bij.

 

Ware u wél van “rechts”-wege beboet, wat de door u aangestelde (KG)Boa’s aan de hand van de getoonde beelden en opnamen natuurlijk hadden moeten en kunnen doen, had dit geleid tot een voor u geldend stafblad.  

Helaas zijn deze (KG)Boa’s juist hier uiterst nalatig geweest.

Daarom kan ik niet anders dan concluderen, nu u de zélf middels het doen van een gift aan het Rode Kruis wél heeft erkent “ASO” en schuldig te zijn aan het overtreden van de vrijheidsrovende maatregel, u vanaf heden aan te merken als Minister van Justitie met Strafblad die de vrijheid heeft afgeschaft.

 Aldus schreef ome Willem