Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 28 april 2014

Maandag, 28 April 2014 (n.c.).

Hectische ogenblikken, verwarrende tijden; elk ogenblik verwacht ik aanstormende Russen; iets gaat er niet goed in het oosten; een zichzelf overschattend, maar uiterst chaotische Europese Unie dat hoog van de toren blaast; de vraag lijkt inmiddels niet òf, maar wanneer de bazuin gaat klinken; de bazuin die tanks doet laten rollen.

Alweer ruim een week terug, die vrijdag, in de week dat ik meeladressen kwijt was, zelfs geen telefoon meer had en ik enkele ongerusten achter liet : sommigen meenden dat ik ergens een ravijn was ingesukkeld.

Die vrijdag voor pasen, op 't einde van die week toen alles wat tegenzat, heb ik nog geladen in Narbonne. En daarna dwars door 't midden; Millau, Auxerre, enzovoorts en op zaterdag, laat in de middag thuis.

Geheel anders verliep de afgelopen vrijdag; eigenlijk erg gemakkelijk, een beetje té gemakkelijk wellicht, maar dat mag wel voor een keer. De goederen die ik had geladen op Schloss Staufenberg lossen en vervolgens de kar vol met lege paletten en zelfs nog voor vijf uur thuis aan een niet te versmaden hartversterker.

Vanmorgen op weg, niet erg spectaculair; regen, druk, nogal een saaie dag met niets werkelijk vermeldenswaardig. Moe ook, en een beetje gaar, waarom weet ik niet.

Vanuit mijn woonplaats vroeg vertrokken, tien uur rijden met tussendoor wat hazenslaapjes om uiteindelijk aan de Bodensee het voertuig op rust te zetten; onderweg goed opgelet, maar vooralsnog nog geen massale hoeveelheden Russische tegenliggers.

Opvallend: 28 April 1914 viel eveneens op een maandag.


Aldus schreef ome Willem.
Verzonden vanaf mijn BlackBerry®-toestel