Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

maandag 9 januari 2012

Maandag, 9 januari 2012.

Nog even terug naar vrijdag, de douane, waar ik mij vrijdagmorgen vroeg aanmeldde om een document op te laten maken voor Noorwegen.

Geloof het of niet. Ook daar in Ronq, aan de
Frans-Belgische grens, kon, vermoedelijk om dezelfde redenen als de dag ervoor in Saint-Etienne, ook geen uitvoerdocument worden opgemaakt en het grappige is dat ze daar dan na een uurtje of drie eindelijk eens achter komen, dus vertrok in dan maar zonder de benodigde documenten richting Dordrecht waar ik de spullen in een havenloods achterliet terwijl de opdrachtgever dan wel achter de documenten zal gaan jagen waarna ze na verloop van tijd verder naar Noorwegen verscheept kunnen worden. Al met al zes uur wachten op papieren die ik nooit kreeg, ook dat is het leven van een vrachtrijder anno 2012.

De vracht was er in Dord snel uit waarna ik naar Amsterdam vertrok om de vracht voor vandaag te laden, de vracht waarmee ik vanmorgen vroeg door weer en wind vertrok en de eerste twee klanten, te Stuttgart en Ulm, zijn er reeds uit en daarna reed ik verder, tot voorbij München en ik sta alweer klaar om morgen vroeg weer verder te gaan.

Een troosteloze dag vandaag met kille regen, geen vrolijke dag en daarbij blijkt mijn radio opeens ook stuk te zijn.

Een dag dus, om maar snel te vergeten.

Aldus schreef ome Willem.



---