Hoeveel mensen hebben mijn site bekeken?

zaterdag 9 april 2011

Tussenbericht.

Het is inmiddels alweer een week geleden, een week geleden dat mijn kompjoeter uitviel, op dezelfde dag dat ik weer eens mee was met een trainingsdag van Team Onderweg. 

Eergisteren, donderdag dus, toen ik in Worms, waar ik de vorige dag was geëindigd, na een uur zoeken bij een veel te grote handelsfirma de 25 kilo (!?) lading had gevonden die ik voor Nederland zou meenemen, eerst doorgegaan naar Wigres, een klein dorpje in de omgeving van Limburg/Lahn en vandaar op weg naar Pronsfeld dat vlak bij het drielandenpunt België, Luxemburg, Duitsland ligt, het eerste adres waar ik werkelijk lading van gewicht ontving die op de laatste vier meter kwam te staan en dat is best wel link. 

Onder het rijden wil de achterkant eigenlijk, door het voortrazen der massa, steeds de voorkant inhalen en bovendien heb je minder druk op de trekas van de truck,  Gelukkig was het droog, want bij nat wegdek gaat er dan bijna een gevaarlijke situatie ontstaan. 

Dus met op de eerste negen laadmeter ongeveer drie ton, en de laatste vier meter negen ton lading, door een fraai landschap over Dasburg maar weer naar Luxemburg gereden, voorzichtig, en vandaar weer naar huis. En gisteren was het een gezellig rondritje door de randstad: Amsterdam, Delft, Waddinxveen, Alphen, Utrecht en Almere, dus dezelfde avond weer thuis.

Inmiddels is de kompjoeter weer in orde zodat ik weer wat aardige zaken op het blog kan plaatsen, zoals filmpjes vanuit Brussel, over Team Onderweg en nog wat andere aardige zaken. En maandag gaan we dan weer verder. 

Aldus schreef ome Willem.  


---